menubalk


Voedingsadvies

Voor een deskundig voedingsadvies werkt Zie Mij vanuit het concept van “VoedingGezond”. VoedingGezond biedt je een pakket aan van 8 consulten in combinatie met een werkboek dat helpt om je proces thuis te ondersteunen. Met dit unieke concept kun je in een aantal weken zelf de weg vinden naar een gezondere en vitalere levensstijl. VoedingGezond is geen dieet; het is het aanpakken van je voedingspatroon en kritisch kijken naar hoe je dit kunt aanpassen naar gezondere keuzes.
Naast het werkboek van “VoedingGezond” waarin veel praktische informatie staat en waarmee je zelf aan de slag kunt, kom je om de week voor een meet/ weeg advies en evaluatiemoment. Het helpt je op weg naar een gezondere en fittere levensstijl waarin je leert genieten van gezonde voeding en gaat ervaren wat dit voor je lichaam doet.

Het programma is geschikt voor mensen die willen afvallen, aankomen, hun sportprestaties willen verbeteren of zich gewoon lekkerder in hun lichaam willen voelen. Het VoedingGezond programma boekt ook heel positieve resultaten bij mensen met reuma en fibromyalgie!

Naast het pakket van VoedingGezond kun je uiteraard ook losse consulten afspreken. Kijk eens op de website www.voedinggezond.nl voor meer informatie of bel of mail voor een afspraak!

Het pakket van VoedingGezond laat zich prachtig combineren met bijvoorbeeld enkele danstherapiesessies of ademwerk. Doordat de sessies zeer ervaringsgericht zijn, kun je heel mooi onderzoeken waarom je bepaalde keuzes maakt in je levensstijl. Wat heeft jouw voedingspatroon je te zeggen en heb je dit (nog) wel nodig?
Wat voedt jou? Waar raak je van vervuld, gevuld en wat heeft je dit je te vertellen?

Ook biedt het “VoedingGezond” voedingssupplementen. Deze supplementen zijn van hoogwaardige kwaliteit en kunnen bij Zie Mij worden aangeschaft tegen een scherpe prijs. Tijdens het volgen van het programma kunnen deze supplementen ondersteunend werken, echter het gebruik is niet verplicht.

Tevens verkoop ik in mijn praktijk producten die uw lichaam helpen te ontzuren. Door verkeerde voeding, stress, medicijnen e.d. raakt uw lichaam verzuurd. Dit kan tal van vage klachten veroorzaken. Door uw voeding aan te passen en uw lichaam te ondersteunen door ontzurende producten als druppels en/ of thee te gebruiken, zult u zich fitter en levendiger gaan voelen.

Voor kosten van het “VoedingGezond” programma en consulten zie de tarievenlijst.

 

© Copyright 2015 - 2023  Zie Mij  |   Alle rechten voorbehouden  |   Disclaimer  |   Cookies