menubalk


Workshops / Groepen

Workshops Groepen - Zie Mij

Zie Mij organiseert workshops en groepen voor ademwerk en danstherapie. Wanneer je interesse hebt voor een workshopdag of activiteit, vul dan een contactformulier in. Dan kunnen we kijken wat de mogelijkheden zijn.

Wanneer er vanuit Zie Mij groepen opgestart gaan worden of workshopdagen en activiteiten worden georganiseerd, vind je dit terug in het nieuwsoverzicht.

 

 

 

 

 

Adem de Lente! Introductieavonden ademwerk

Adem de Lente

Voel je ook dat de lente is begonnen? De natuur ontwaakt in zachte schoonheid. We willen naar buiten, onze winterjas uit. Ramen gaan weer open. Een mooi moment om ook in jezelf een voorjaarsschoonmaak te houden. Wees welkom en “Adem de lente”.

In een reeks van 4 avonden krijg je een introductie in ademwerk. Je zult de schoonheid, intensiteit en zachte kracht gaan ervaren van het ademwerk. In een klein groepje zal je begeleid worden om met elkaar tot een verbonden ademhaling te komen. Op deze manier gaat de energie door je lijf stromen en neemt alle geblokkeerde energie mee in beweging. Kom uit je hoofd en terug in je lijf, laat oude pijn en overtuigingen los en heb aandacht voor nu. Een liefdevolle voorjaarsschoonmaak dus!

De introductieavonden vinden plaats in een serie van 4 avonden (6, 13, 20 april en 11 mei). De avonden zijn van 19.30 – 22.00 inclusief nabespreking met thee. De serie kost € 97,50 p.p. Er is plaats voor maximaal 6 deelnemers dus meld je snel aan!
Dit kan via info@ziemij-coaching.nl, de website of bel: 06-12626583.

 

 

© Copyright 2015 - 2022  Zie Mij  |   Alle rechten voorbehouden  |   Disclaimer  |   Cookies